• placeholder

Toegankelijkheidsverklaring


Algemeen

Toegang tot de website van een bedrijf kan een uitdaging zijn voor personen met bepaalde handicaps. De handicap van een persoon is vaak uniek. Wat voor de een goed kan werken, kan voor een ander moeilijkheden opleveren. Ons bedrijf heeft zich ingespannen om zoveel mogelijk van onze klanten en potentiële klanten van dienst te zijn als redelijk is gezien onze omvang, middelen en kennis van onze klanten en de behoeften van potentiële klanten. Daartoe hebben wij de diensten van professionals ingeschakeld die ons bij deze zaken bijstaan ​​en adviseren.

 

Toegankelijkheid op deze website

Onze website biedt een aantal methoden, functies en beleidsregels die kunnen helpen bij de toegang tot onze website en / of tot producten of diensten die worden aangeboden of waarnaar wordt verwezen op onze website of door ons bedrijf.

 

Als u problemen ondervindt bij de toegang tot onze website, zelfs nadat u toegangsfuncties op deze website en / of functies van derden of browser hebt gebruikt, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen voor verdere hulp. Contactinformatie wordt hieronder uiteengezet.

 

Disclaimer

We verwachten dat we van tijd tot tijd, binnen onze middelen, wijzigingen zullen aanbrengen in delen van onze website en mogelijk wijzigingen zullen aanbrengen in de toegankelijkheid van onze website. Redelijke inspanningen om een ​​naadloos, toegankelijk en ongehinderd gebruik van websites door klanten en potentiële klanten te verbeteren, zijn over het algemeen een lonend doel. Om dichter bij dit doel te komen, zal vaak afhangen van de kennis die het bedrijf heeft met betrekking tot eventuele specifieke problemen die degenen die de website gebruiken, kunnen tegenkomen, evenals van beschikbare middelen en verbeteringen met technologie.

 

Ondanks de inspanningen die we hebben geleverd met betrekking tot toegankelijkheid, kunnen sommige inhoud, functies, processen of beleidsregels, in overeenstemming met de normale zakelijke praktijken voor een bedrijf van of grootte en bronnen, worden verbeterd, dus we verwelkomen uw suggesties.

 

Toepassingen van derden

Onze website kan voor bepaalde functies add-ons of ‘plug-ins’ van derden gebruiken voor bepaalde functies, zoals Google Maps, feeds voor sociale media, enz. Deze werken mogelijk niet of werken mogelijk niet hetzelfde voor elke gebruiker en / of elk type handicap. . We hebben geen controle over de structuur van deze plug-ins en kunnen ze helemaal niet wijzigen of in de mate die geschikt is voor elke gebruiker van onze website, en we zijn niet verantwoordelijk voor die elementen waarover we geen controle hebben.

 

We zijn hier voor jou

Als u problemen ondervindt met de inhoud van onze website vanwege een handicap, of als u hulp nodig heeft bij een deel van onze site vanwege uw specifieke handicap, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.

 

Het volgende telefoonnummer is alleen bedoeld om u te helpen als u hulp nodig heeft bij een deel van onze site vanwege uw specifieke handicap of omdat u vanwege uw specifieke handicap problemen ondervindt bij het openen van of navigeren op een deel van onze website. Dit nummer is niet bedoeld voor verkoop- of productinformatie, maar voor hulp bij het gebruiken, begrijpen van en / of navigeren op onze website en informatie op de website. Andere pagina's en / of links op onze website kunnen andere telefoonnummers bevatten om te helpen met verkoop, service, productinformatie, accounts of andere aspecten van ons bedrijf. Zoals hierboven vermeld, kunt u ons bellen op: als u een handicap heeft die heeft veroorzaakt of waarschijnlijk kan veroorzaken bij het openen van of navigeren in een deel van onze website vanwege uw specifieke handicap, dan kunt u ons bellen op:

 

+32 3/291 70 60

 

Dit telefoonnummer voor het assisteren van personen met een handicap, inclusief maar niet beperkt tot blinden en slechtzienden, is 24 uur / 7 dagen per week bereikbaar.

 

Je kunt ook een e-mail sturen, waarin je zo gedetailleerd mogelijk uitlegt wat voor soort moeilijkheden je had of had gehad, of waarvan je denkt dat anderen dat hebben. Dit soort e-mails moet worden gestuurd naar:

 

info@latiara.be voor het doorsturen naar ons. Let op: als de e-mail naar een website of mailserver van een derde wordt gestuurd om naar ons door te sturen, leest of beantwoord de externe website of mailservers deze e-mails niet zelf, maar stuurt ze deze alleen naar ons door zonder voorafgaande beoordeling.

 

Als u telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt, wordt uw privacy strikt beschermd. Dit betekent dat u geen persoonlijke informatie hoeft te verstrekken, inclusief maar niet beperkt tot uw:

 

Naam, adres, telefoonnummer, het specifieke type handicap dat u mogelijk heeft, informatie over goederen, producten of diensten waarin u mogelijk geïnteresseerd bent, e-mailadres (tenzij u dit opneemt in een e-mail die u naar ons of onze vertegenwoordigers stuurt).